Nieuws

© Cetelem

Het tijdperk van de elektrische wagen is aangebroken!

07 januari 2021
Door Redactie
Sinds enkele jaren kent de elektrische wagen een ongekend succes op de Belgische markt. De wagen is intussen zo populair geworden, dat bijna alle autofabrikanten een of meerdere modellen in hun gamma aanbieden. 

In een wereld die voortdurend verder evolueert, doen autofabrikanten meer dan ooit hun best om innovatieve, duurzame en milieurvriendelijke producten op de markt te brengen. Elektrische wagens stoten geen CO2 en andere vervuilende stoffen uit tijdens het rijden. Bovendien geniet je met een elektrische wagen van verschillende aankooppremies en korting op je verzekeringspremie. 
Ook andere sectoren voegen deze innovatieve consumptiegoederen toe aan hun diensten- of productengamma. Zo ook Cetelem, dat ijvert voor meer sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzamere consumptiemogelijkheden opneemt in zijn bedrijfsstrategie. 

De onderneming gaat voortdurend op zoek naar innovatie en biedt onder meer kredieten aan om de aankoop van nieuwe elektrische wagens of alternatieve vervoermiddelen te financieren. Ook voor hybride wagens kunnen klanten rekenen op de autolening. Speciaal voor deze periode pakt Cetelem bovendien uit met autocondities en zeer aantrekkelijke rentevoeten. 

Alles gebeurt 100 % online, vanop afstand en in alle veiligheid; van de leningaanvraag tot het elektrisch ondertekenen van de overeenkomst. Voortaan is er geen afspraak of papierwerk meer nodig om een contract te finaliseren. Klik op de onderstaande links om een leningaanvraag of simulatie te maken:

 

"Let op, geld lenen kost ook geld"

Type krediet : lening op afbetaling. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit NV, kredietgever, Sint-Lazaruslaan 4-10/3, 1210 Brussel, RPR Brussel BTW BE 0445.781.316, kredietgever. Cetelem is een commerciële benaming van Alpha Credit n.v.

Advertorial Cetelem

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.