Nieuws

Jaguar Land Rover "Classic"

19 maart 2016
Door Redactie
Jaguar Land Rover kondigt met trots aan dat het bedrijfssegment Heritage omgedoopt wordt naar Jaguar Land Rover Classic.
Het vernieuwde bedrijfssegment zal wagens, diensten, onderdelen en ervaringen leveren aan eigenaars van klassieke Jaguar- en Land Rover- modellen en hun wagens. 

Tim Hannig, Director, Jaguar Land Rover Classic, zei: "Jaguar Land Rover Classic, de naam van het snel groeiende bedrijfssegment, weerspiegelt beter de algemene capaciteiten van de afdeling om de beste wagens, diensten, onderdelen en ervaringen te leveren aan onze klanten. We willen bouwen aan een nog succesvollere toekomst door het verleden van Jaguar en Land Rover te huldigen en te verzorgen." 

Jaguar Land Rover Classic kan in zijn vestigingen in het VK nu volledige restauraties van klassieke voertuigen uitvoeren, evenals herstellings- en onderhoudsdiensten leveren aan klanten.

Jaguar Classic zal de historische Browns Lane-fabriek blijven gebruiken, waar de zes generaties Lightweight E-types werden gebouwd, evenals een nieuw ontwikkelde Land Rover Classic-werkplaats in Solihull voor de restauratie van Land Rover-modellen. Klanten kunnen nu ook Jaguar- en Land Rover- modellen aankopen die volledig in de fabriek werden hersteld. 

Jaguar Land Rover Classic Parts levert originele onderdelen voor modellen die al meer dan een decennium niet meer gebouwd worden. 

De onderdelencatalogus bevat meer dan 30.000 afzonderlijke en gewaarborgde onderdelen die besteld kunnen worden via het wereldwijde concessiehoudernetwerk van Jaguar Land Rover. Onze gespecialiseerde technische adviseurs hebben een uitgebreide productkennis en geselecteerde onderdelen kunnen de dag zelf besteld en afgehaald worden bij plaatselijke concessiehouders. 

Naast wagens, diensten en onderdelen biedt het bedrijfssegment Classic klanten met Classic Drives ook de mogelijkheid een selectie van de meest iconische modellen van Jaguar en Land Rover te beleven. Dit wordt aangevuld door een tweede seizoen van de Jaguar Classic Challenge-race voor modellen die gebouwd werden voor 1966. Op 2 mei 2016 gaat de race van start op het Donington Race Circuit in het VK. 


Deel op

Lees meer over

Galerij


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.