Nieuws

Jaguar Land Rover rijdt op alle terreinen autonoom

13 juli 2016
Door Redactie

Jaguar Land Rover heeft een aantal innovatieve onderzoekstechnologieën gedemonstreerd dat een toekomstige autonome wagen in staat moet stellen om volledig autonoom over elk oppervlak en elk terrein te rijden. 
Jaguar Land Rover investeert miljoenen ponden in onderzoek naar autonoom rijden op elk terrein om de zelfrijdende auto in zo veel mogelijk praktijkomstandigheden tot een haalbare realiteit te maken, ongeacht de rijomgeving en ongeacht het weer.

Tony Harper, Head of Research bij Jaguar Land Rover, verklaarde: Ons onderzoek naar autonoom rijden op elk terrein draait niet alleen om autonoom rijden op een snelweg of in extreme terreinomstandigheden. Het is bedoeld om zowel zelfrijdende als bestuurde auto's veilig door elk terrein en elke situatie te loodsen. We willen de sterk geautomatiseerde en volledig autonome technologieën van de toekomst niet beperken tot het asfalt. Ook wanneer de bestuurder de weg verlaat, willen we hem blijven ondersteunen en bijstaan. Als u tijdens het eerste deel van uw reis geniet van de voordelen van een autonome spoorassistent op de snelweg, willen we er ook voor zorgen dat u kunt blijven genieten tot aan uw bestemming, ook al verloopt uw reis deels over ruwe paden of grindwegen.

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.