Nieuws

© KIA

Last call voor plug-inhybrides: profiteer nu van 100% aftrekbaarheid op deze KIA’s

25 mei 2023
Door Advertorial

Op 1 juli 2023 valt het fiscale doek voor de plug-inhybrides. Wil je genieten van de maximale aftrekbaarheid, dan mag je dus niet meer te lang wachten om je auto te bestellen. Bij KIA heb je keuze uit vier stijlvolle PHEV-modellen: de Sportage, de Niro, de XCeed en de Ceed Sportswagon.

 

In de aanloop naar 2026, het jaar waarin nieuw bestelde bedrijfsauto’s in België emissievrij moeten zijn om nog in aanmerking te komen voor fiscale aftrek, bouwt de overheid het gunstregime voor plug-inhybrides (PHEV) af. Ze bieden niettemin heel wat voordelen voor de gebruiker die duurzaam wil rijden, maar misschien nog niet klaar is of het juiste gebruiksprofiel heeft om helemaal elektrisch te gaan.

Draagt de plug-inhybride jouw voorkeur weg als optie om je mobiliteit te vergroenen en te genieten van maximale fiscale voordelen? Je vindt vast je gading in het uitgebreide gamma van moderne, hoogtechnologische en riant uitgeruste cross-overs en breaks van KIA. En zoals steeds kun je bij het gerenommeerde merk rekenen op 7 jaar waarborg voor een absolute gemoedsrust.

KIA Niro PHEV: design en efficiëntie in een knap formaat

Last call voor plug inhybrides autonieuws kia 03Efficiëntie en design kunnen hand in hand gaan: met zijn markante snuit en Aero C-Pillars kan de KIA Niro Plug-in Hybrid een erg gunstige stroomlijncoëfficiënt voorleggen. Daardoor kan hij tot 65 kilometer (WLTP) zuiver elektrisch rijden met een volle batterij. Zijn 1.6 GDI-benzinemotor met zestrapsautomaat staat paraat wanneer je extra vermogen of rijbereik nodig hebt. 

Meer info over de Niro

KIA Sportage PHEV: gesofisticeerde SUV die van alle markten thuis is

Last call voor plug inhybrides autonieuws kia 05Slanke en toch gespierde oppervlakken, geïnspireerd op organische vormen uit de natuur, worden gecombineerd met complexe graphics en prachtige details. Met 265 pk zit je nooit om vermogen verlegen en de grip is altijd gewaarborgd dankzij de standaard vierwielaandrijving. Kies uit de Pulse, Pace en GT Line voor de Sportage die bij jouw lifestyle past.

Meer info over de Sportage

KIA Ceed Sportswagon: handige break met toptechnologie

Last call voor plug inhybrides autonieuws kia 07Comfort, laadvolume en 50 elektrische kilometers (WLTP): dat zijn de troeven waarmee de elegante en praktische Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid al heel wat klanten heeft verleid. Zijn interieur is even ruim als verfijnd en geconnecteerd. Via de Kia Connect App synchroniseer je je reisplannen met het navigatiesysteem van je auto en check je op afstand de status van de batterij en andere items!

Meer info over de Ceed Sportswagon

KIA XCeed: stijlvolle cross-over voor dagelijks rijplezier

                Met een gedurfde, meer dan ooit sportieve esthetiek neemt de XCeed afstand van conventies. Zijn lithium-ionbatterij van 8,9 kWh brengt je 48 elektrische kilometers ver (WLTP) en wordt bijgestaan door een zuinige 1.6 GDI-benzine met zestrapsautomaat. Zo voelt de XCeed zich zowel thuis in de stad als op langere ritten, met als kers op de taart een meeslepende rijervaring.

Meer info over de XCeed

Voor meer informatie over de plug-inhybride modellen van KIA kun je terecht op kia.be en bij je lokale KIA-verdeler.

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.