Nieuws

Opvolger Passat CC heet Arteon

23 februari 2017
Door Redactie
Volkswagen introduceert de Arteon, een nieuwe avant-garde GT,  die boven de Passat wordt gepositioneerd, wordt tijdens de Internationale Autosalon van Genève voor het eerst aan het publiek getoond.
Voor de designers en ontwikkelingsafdeling van Volkswagen was het combineren van een avant-garde design met een hoge mate aan veelzijdigheid de belangrijkste doelstelling voor de Arteon. Het resultaat is een uitzonderlijk ruim interieur met volop hoofd- en beenruimte voor alle inzittenden, wat indrukwekkend is voor een auto als deze. Tot de belangrijkste designkenmerken van de Arteon behoort het volledig nieuw ontworpen front waarin de LED-koplampen en dagrijverlichting via de verchroomde lamellen in de grille en motorkap naadloos in elkaar overvloeien. De opvallende schouderlijn is nog zo’n herkenbaar element van de Arteon.

Tevens fungeert de Arteon als toneel voor de introductie van diverse nieuwe technologieën, waaronder de nieuwste generatie rijassistentiesystemen. De Arteon biedt bovendien interessante voorzieningen die normaliter enkel zijn voorbehouden aan hogere segmenten. Deze unieke combinatie maakt de Arteon tot één van de aantrekkelijkste auto’s in zijn soort.

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.