Nieuws

© Autonieuws

Renault @ Autosalon van Brussel 2018

27 december 2017
Door Redactie
De Groupe Renault zal op het Autosalon van Brussel 2018 aanwezig zijn met zijn drie merken : Renault, Dacia en Alpine. Op de Renault stand in Paleis 5 zullen de nieuwe Mégane R.S. en de concept car Renault Symbioz ongetwijfeld de blikvangers zijn.

De nieuwe Mégane R.S. komt vanaf januari het R.S.-aanbod aanvullen. De 1,8-liter Turbomotor produceert 280 pk en 390 Nm koppel. De nieuwe Mégane R.S. is uitgerust met 4CONTROL en heeft dus 4 sturende wielen, een wereldprimeur in dit segment. Het geeft hem zowel met het Sport- als het Cup-chassis een uitzonderlijke wendbaarheid in scherpe bochten en maakt hem indrukwekkend stabiel in tegen hoge snelheid genomen bochten. Renault Sport komt eind 2018 ook met een Trophy-versie die een vermogen heeft van 300 pk.

De concept car Renault Symbioz symboliseert Renault’s visie op de wagen en diens rol in de maatschappij van 2030. Elektrisch, autonoom, geconnecteerd en ontworpen om zich volledig te integreren in het leven van zijn eigenaar, zowel binnen als buiten de auto: Renaults nieuwe concept-car verkent actief de mobiliteit van de toekomst en biedt een heel nieuwe reiservaring met voorzieningen, technologieën en designs die communiceren met de wereld rond hem.

Naast de Renault stand in Paleis 5, maakt de nieuwe Dacia stand, die op de I.A.A. van Frankfurt 2017 zijn wereldprimeur beleefde, voor het eerst zijn opwachting op het Autosalon van Brussel. Op de Dacia stand is de nieuwe Duster ongetwijfeld dé ster die « meer Duster dan ooit » is… Na 7 jaar succes en meer dan een 44.000 verkochte exemplaren in België steekt Dacia de Duster volledig in het nieuw.

De Alpine A110 “’Première Edition” zal te zien zijn op de thema-stand van organisator Febiac in Paleis 1.

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.