Nieuws

© Groupe Renault

Renault maakt de prijzen van de Twingo Z.E. bekend

23 juli 2020
Door Redactie

De nieuwe Twingo Z.E. is verkrijgbaar als totaalpakket vanaf € 19.750 BTWi in het afwerkingsniveau Life. Deze versie omvat specifieke Z.E.-badges op de deurstijlen en de koffer en tal van specifieke voorzieningen zoals: B-modus met 3 regelbare recuperatieve remniveaus, banden die speciaal ontwikkeld werden om de rijweerstand te beperken en de Flexicharger-kabel Mode 3 waarmee u de nieuwe Twingo Z.E. kan aansluiten op een Wallbox of op publieke laadpalen.

 

De nieuwe Twingo Z.E. is meer dan ooit gemaakt voor de stad met een rijbereik van 190 km over de WLTP-cyclus en tot 270 km over de WLTP City-cyclus. De batterij van 22 kWh in combinatie met de Cameleon-lader voorziet de nieuwe Twingo Z.E. aan een laadpaal met een vermogen van 22 kW van 80 kilometer rijbereik in slechts 30 minuten.

Vanaf het afwerkingsniveau Zen is de Twingo Z.E. voorzien van automatische airconditioning en de uitrusting wordt uitgebreid met het 7’’ scherm voor smartphone-replicatie dankzij Apple CarPlay. Tegelijk krijgt deze afwerking ook de geconnecteerde functies die de bestuurder in staat stellen om het resterende laadniveau en rijbereik van de batterij vanaf zijn smartphone te controleren, maar ook om het laadproces en de preconditionering van het voertuig te plannen. Dankzij deze functie krijgt u het interieur altijd op de juiste temperatuur vooraleer u vertrekt.

Het afwerkingsniveau Intens staat bovenaan het Twingo Z.E. gamma en wordt getooid met diverse, voor zijn gamma karakteristieke elementen: een radiatorrooster met blauwe accenten en een blauwe bies langs het koetswerk. Het afwerkingsniveau Intens omvat ook 15” lichtmetalen velgen. Binnenin bevindt zich het 7’’ EasyLink-scherm met geconnecteerde diensten en navigatie met realtime weergave van het rijbereik op de wegenkaarten met geolokalisatie en realtime beschikbaarheid van laadpalen (optie).

 

Nieuwe Twingo Z.E.

Vanaf

LIFE

19.750 euro

ZEN

21.250 euro

INTENS

22.050 euro

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.