De tweede generatie #Renault Captur is in alle opzichten een maat groter, omdat hij vanaf nu ook buiten Europa wordt verkocht. Terzelfdertijd ziet de nieuwe generatie er jonger en hipper uit en spreekt ze een breed publiek aan, niet in het minst jonge gezinnen met kinderen die dankbaar gebruik zullen maken van de ruime koffer en vele handige opbergvakken. In vergelijking met de eerste generatie heeft de nieuweling ook kwalitatief een upgrade gekregen. Het aanbod aan connectiviteits- en rijhulpsystemen is dik oké. Op de weg laat de nieuwe Captur een zeer overtuigende indruk na. Wat ons betreft kunnen we hier spreken van ‘opdracht volbracht.’

Je moet het Hyundai toch nageven. Terwijl anderen er maar over blijven palaveren, doet het Koreaanse merk het gewoon. Elke mogelijke aandrijfmogelijkheid combineren in één model, en dat meteen ook gewoon op de markt brengen aan nog aanvaardbare prijzen. De Kona is zo’n auto die meer aandacht verdient. Daarom testten wij hem, na de elektrische versie al aan de tand gevoeld te hebben, ook als Hybrid.

zondag, 05 januari 2020

TEST: Alpine A110S - 2020 (video)

Met de A110S introduceert Alpine de vierde uitvoering van zijn lichte sportwagen. De eerste versie was de A110 Première Edition, die in 2017 op de markt kwam en waar wereldwijd slechts 1.955 exemplaren van werden aangeboden. Met deze versie werd Alpine terug tot leven gewekt door zijn moederbedrijf, Groupe Renault, dat het merk na twee decennia liet verrijzen en zo de comeback van een van de meest gevierde Franse sportwagenmerken inluidde. Autonieuws.be doet de test.

De X3 was nooit eerder verkrijgbaar als M-model. En omdat één versie maar minnetjes is besloten de marketingjongens om er meteen twee uitvoeringen van te maken: de X3 M met 480 pk en de door ons geteste X3 M Competition met niet minder dan 510 steigerende paarden. Als je weet dat daarnaast ook nog een -op het koetswerk na- quasi identieke X4 M en X4 M Competition gelanceerd zijn kan je wel zeggen dat 1 meteen 4 geworden is.

Na weer een jaar met meer dan 70 verschillende auto’s onder ons achterste maken we ook nu -met de nodige moeite- een lijstje van de tien auto’s die ons het meest verrast hebben. In willekeurige volgorde zijn dat de volgende modellen geworden…
In een markt waarin de consument steeds meer op zoek gaat naar individualisme en luxe weet de Mercedes-Benz CLA Shooting Brake zich uitstekend te profileren. Bij deze CLA 200 Shooting Brake matchen de prestaties volledig met het uiterlijk, maar ook in andere uitvoeringen kun je jezelf verzekeren van een hele leuke auto. Comfortabel waar het moet en sportief waar het kan. autonieuws.be doet de test.
De Audi R8 is, samen met de Lamborghini Huracan waarmee hij zijn motor deelt, de enige overgebleven auto op de markt die aangedreven wordt door een V10-krachtbron. Een atmosferische bovendien. Daarmee zijn deze twee de laatsten der Mohikanen, en een historisch orgelpunt op een indrukwekkend oeuvre.
De MINI Clubman heeft ongeacht de motorisatie onlangs een bescheiden facelift ondergaan. Maar voor het eerst passeert het Britse merk onder de vleugels van BMW de grens van 300 pk. Zorgt dat voor vuurwerk? autonieuws.be doet de test.
Het wachten is eindelijk beloond… Daar is de langverwachte Model 3, de auto die elektrisch rijden eindelijk toegankelijk moet maken voor de massa. Dat dit een bijzondere auto is staat buiten kijf, maar of dit nu het model is dat de massa tot het elektrisch rijden kan bekeren blijft de vraag… 
BMW breidt het gamma van de nieuwe BMW 8 Reeks verder uit met een vierdeurs sportauto in het luxe premium segment. De nieuwe BMW 8 Reeks Gran Coupé heeft een onderscheidend karakter, een zeer aansprekend design, is luxueus en biedt meer ruimte voor de achterpassagiers. autonieuws.be doet de test.
Pagina 1 van 33

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy