De UX is op alle vlakken nieuw. Als model dat geen enkel ander model opvolgt breidt hij Lexus’ SUV-gamma naar onderen toe uit. Met als doel een jonger publiek aan te spreken en dus een nieuw cliënteel naar de Lexus-showroom te lokken. Wij gingen na of dat zou kunnen lukken.
Met de spectaculaire Stinger toonde Kia al dat het van de gebaande paden durft afwijken. De nieuwe ProCeed, die niets meer gemeen heeft met de vorige auto met die naam, doet die reputatie verder eer aan. Dit is een “shooting brake” die zijn looks wil combineren met praktische bruikbaarheid. Vormt hij daarbij een valabel alternatief voor de klassieke breakvesie?
Nu DS eindelijk “eigen” modellen heeft kan het merk zijn ambitie om mee te spelen in het premiumsegment proberen waarmaken. De eerste echte DS is –vandaag onvermijdelijk- een SUV. Wij reden de 7 Crossback met de krachtigste benzinemotor uit het gamma, de THP-viercilinder van 1,6 liter en niet minder dan 225 pk.

Tot het genoegen van velen heeft BMW recent de iconische 8-Reeks uit de jaren negentig terug tot leven gewekt in de vorm van de 840d en M850i die als coupé en cabriolet het sportieve BMW-gamma aan de bovenkant komen aftoppen. De M8 werd zopas voorgesteld, net als de Gran Coupé-uitvoering van de 8-Reeks, maar in afwachting van die bruut en de vierdeursversie testte Autonieuws achtereenvolgens de coupé en cabrio in M850i-uitvoering. 

Akio Toyoda, de grote baas van Toyota, had een belangrijke richtlijn voor de ontwerpers van de Corolla: naast zuinig, betrouwbaar en degelijk wil hij dat alle Toyota’s vanaf nu ook opwindend zijn. De vier woorden “No More Boring Cars” stonden dan ook centraal bij het ontwerp van de opvolger van de Auris. 

Eind 2016 reden we met de BMW M2, en waren we onder de indruk van de blakende gezondheid van deze bodybuilder, maar BMW vond dat er nog meer uit die potente compacte sportwagen te halen viel. Het resultaat: de nog krachtigere, nog efficiëntere en nog indrukwekkendere M2 Competition met de motor van de M3 en M4…
Peugeot nam de beslissing om voor de opvolger van de vorige 508-generatie resoluut de designkaart te trekken en gaf de nieuwe 508 een opmerkelijk stijlvol uiterlijk en een ronduit originele binnenkant mee. Is hij naast modieus ook praktisch en aangenaam om rijden? Dat zochten we voor u uit.
Wil je met het hele gezin op stap, maar zijn de 612 pk en 850 Nm, een V8, twee turbo’s en vierwielaandrijving met driftmodus van de E63 S nog niet genoeg? Dan heeft Mercedes-AMG de 4-Door Coupé 63 S 4MATIC+ voor jou in de aanbieding. 639 pk, 900 Nm en een basisprijs van € 168.190,-. Slik.
De Renault Clio is al jaren veruit het best verkopende model van de Franse constructeur, de nummer één binnen zijn segment en nummer twee over alle segmenten heen. Deze maand verschijnt de vijfde generatie van het succesmodel in de showroom, waarvan al vijftien miljoen exemplaren werden verkocht sinds zijn lancering in 1990. De verwachtingen voor de nieuwe Clio zijn daarom hooggespannen. De hoogste tijd om de nieuwkomer eens aan de tand te voelen.
Als marketeers mogen beslissen welke pick-ups hun merk gaat bouwen, loopt dat meestal faliekant af. Een enkele keer is het wel raak, zoals in het geval van de Ford Ranger Raptor. 
Pagina 1 van 29

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy