Uitlaat

D’Ieteren @ Career Launch Leuven

20 november 2017
Door Redactie

Net zoals andere grote Belgische bedrijven zal ook D’Ieteren Auto aanwezig zijn op ‘Career Launch Leuven’, op 22 november 2017 in Leuven.

De HR-afdeling zal er voor de tweede keer haar ‘Experience Box’ presenteren, een rechthoekige constructie van 10 x 6,4 x 4 meter waarin de kandidaten worden uitgenodigd om kennis te maken met de wereld van D'Ieteren Auto, via videopresentaties op een immens ledscherm, audiovisuele animaties, een beschrijving van de openstaande functies, een networking-zone en de aanwezigheid van onze interne recruiters.

De HR-afdeling wil er haar netwerk verder ontwikkelen en de bezoekers laten kennismaken met jobs in de autosector die zelf volop aan het veranderen is. Het doel is in het bijzonder om het imago van D’Ieteren Auto als dynamische en innovatieve werkgever te versterken, als toonaangevende en resoluut naar de toekomst gerichte onderneming met verschillende ontwikkelingsmogelijkheden gelinkt aan de mobiliteit.

Er worden in eerste instantie kandidaten gezocht voor een aantal zeer specifieke functies, bijvoorbeeld in de logistiek, maar ook voor de activiteiten in de werkplaatsen, activiteiten gelinkt aan de snelle ontwikkeling van de leasing en verhuur op lange termijn bij Volkswagen D’Ieteren Finance of met betrekking tot nieuwe communicatietechnieken en online marketing.

Ter gelegenheid van deze editie zullen vooral de kandidaten die solliciteren naar een functie bij Volkswagen D’Ieteren Finance om verschillende redenen in het oog springen.

Een eerste groep zal immers uitgenodigd worden op een ‘Job day special’ die bestaat uit een rondleiding bij VDFin gevolgd door een speeddating waar ze al hun vragen zullen kunnen stellen aan een leidinggevende.

De tweede groep van in totaal drie personen kan rekenen op een ‘super candidate experience’. Deze kandidaten, die op de beurs zijn uitgenodigd, werden via voorafgaande gesprekken al gescreend en zullen op de beurs officieel te horen krijgen dat ze bij D’Ieteren mogen starten. Zelf weten ze nog van niets, maar om hun carrière pas echt een spectaculaire en dynamische aanzet te geven, zullen deze drie mensen vervolgens worden uitgenodigd om per helikopter naar VDFin te vliegen om er hun contact te ondertekenen. Een verrassing van formaat.

Met initiatieven als de Experience Box, de speeddating en originele manieren om werknemers te verwelkomen geeft D’Ieteren, op zijn ‘marketeers’, een nieuw elan aan zijn aanwervingspolitiek. Die meer dynamische en innoverende benadering sluit aan op de evoluties die wij de arbeidsmarkt en de carrièremogelijkheden in de automobielsector zien doormaken.

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.