Uitlaat

Jaguar Land Rover lanceert tweedehandsprogramma “Approved”

17 maart 2016
Door Redactie
Jaguar Land Rover Belux kondigt vandaag het nieuwe Jaguar Land Rover programma “Approved” aan. Voor Jaguar Land Rover moet het Approved programma bijdragen aan de wereldwijde groeidoelstelling door het belang van iedere Jaguar Land Rover klant centraal te zetten.

Het vertrouwen van onze klanten is hierbij van cruciaal belang. En om dit vertrouwen van iedere klant te bekomen is het essentieel dat Approved voertuigen geassocieerd worden met zekerheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en plezier.

Een Jaguar of Land Rover krijgt het Approved certificaat nadat het voertuig gecontroleerd en goedgekeurd is op 165 inspectiepunten, een bekende herkomst heeft, hersteld is met originele onderdelen door Jaguar Land Rover getrainde technici en een uitgebreide testrit goed heeft doorstaan. Pas dan is het voertuig goedgekeurd en wordt het geleverd met 2 jaar technische garantie met onbeperkt kilometeraantal en 24 maanden mobiliteitsgarantie.

Alleen de Jaguar en Land Rover voertuigen die jonger zijn dan 60 maanden met minder dan 125.000 kilometer komen in aanmerking voor het certificaat Approved.

Het Approved-programma van Jaguar Land Rover beoogt dat alle Approved auto’s precies zo rijden als waarvoor ze oorspronkelijk ontworpen en gebouwd zijn. Ieder Approved voertuig moet een 165 punten-inspectie ondergaan om zeker te zijn dat de elektronica, de mechanica, het interieur en het koetwerk voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen. De teams van Jaguar Land Rover beoordelen ieder detail om de conditie van het voertuig te evalueren. Als bestaande onderdelen aan vervanging toe zijn, worden enkel originele onderdelen gebruikt. De inspecties worden uitsluitend door Jaguar Land Rover opgeleide technici uitgevoerd. Hetzelfde geldt voor de experts die de lak en carrosserie onderzoeken. Met iedere auto wordt een proefrit gemaakt op de weg om zeker te zijn dat die rijdt en presteert naar onze normen.

Voordat het voertuig onder Approved aangeboden wordt, beoordeelt een onafhankelijke auditeur via steekproven of alle aspecten van onze procedures werden gevolgd. 

Marc Bienemann, Managing Director, Jaguar Land Rover Benelux: “Het vernieuwde tweedehands programma Approved is toonaangevend in de premium markt. De introductie van Approved komt op het goede moment: Jaguar Land Rover bevindt zich op een cruciaal moment, waarbij de lancering van nieuwe modellen ervoor zal zorgen dat de verkoopsvolumes aanzienlijk zullen toenemen. Wij geloven met het Approved programma een snel groeiende klantgroep op ieder moment een premium Jaguar Land Rover ervaring te kunnen leveren. Het succes van onze nieuw-verkopen is sterk afhankelijk van onze aanpak in de tweedehands markt”.

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.